Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANIMIZ BAHADIR SEZGİN SULAMA SUYUNDA YAŞANAN SORUNLARLA İLGİLİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkanımız Bahadır SEZGİN sulama suyunda yaşanan sorunları ve su ücretlerindeki pahalılık ile ilgili Genel Başkanımız Şemsi BAYRAKTAR ile Bakanlığa iletilmek üzere görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Başkanımız su ücretlerinin gübre, mazot ve ilaç maliyeti kadar çiftçimize maliyetli hale geldiğini ve çiftçilerimizin zor durumda olduğunu iletti. Genel Başkanımızda sorunların Bakanlığa iletileceğini ve  takipçisi olacaklarını belirtti.