Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Ahmet Bahadır Sezgin, Kahramanmaraş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.Toplantıya Kadirli Ziraat Odası Başkanı ve Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hanifi İspir ve Osmaniye Ziraat Odası yön.kur. üyesi Berat Karaboran'da katıldı. İl Koordinasyon kurulu Toplantısı Kahramanmaraş İl ve İlçe Ziraat Odalarının tamamının katılımıyla gerçekleşti.Ziraat Odası ve Çiftçilerimizin sorunlarının görüşüldüğü toplantı sonunda toplantıya ev sahipliği yapan Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya katılımlarından dolayı Başkanlara teşekkür etti.