Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > ÇİFTÇİLERİMİZİN HASAT DÖNEMİNDEKİ SORUNLARI TMO ADANA BÖLGE MÜDÜRÜMÜZE ANLATILDI

Toprak Mahsulleri Ofisi Adana Bölge Müdürü Sayın Mehmet TAYLAN odamıza ziyarette bulundu. Ziyarette müdür beyi yönetim kurulu başkanımız Sayın A.Bahadır SEZGİN ve yönetim kurulu üyelerimiz karşıladı.

Yönetim kurulu Başkanımız A.Bahadır SEZGİN ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ziyareti nedeniyle TMO Adana Bölge müdürü Sayın Mehmet TAYLAN’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretten ötürü memnuniyet duyduklarını dile getiren SEZGİN, özellikle mısır hasadının yeni başladığı bir dönemde bu ziyaretin önemini belirtti. Konuşmasının devamında ise; çiftçilerimizin önemli sorunlarından olan TMO Alım merkezlerinin hazır hale getirilmesi, mısırın rutubet sorunu ve müdahale fiyatının açıklanması konusundaki çiftçilerimizin taleplerini dile getirdi.

Ziyarette konuşan TMO Adana bölge müdürü Sayın Mehmet TAYLAN’DA Osmaniye Ziraat Odasını ziyaret etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TMO Adana bölge müdürü Sayın TAYLAN yaptığı konuşmada kendi sininde çiftçilikten gelen bir ailenin ferdi olduğunu ve çiftçi sorunlarını bildiğini ve yakından takip ettiğini belirtti.

Sayın TAYLAN; TMO alım merkezlerinin hazır hale getirildiğini mısırın rutubeti konusunda yaşanan sıkıntılara çözüm bulma konusunda çiftçilerimize gerekli yakınlığın gösterileceğini ve çiftçilerimizin mağdur edilmeyeceğini belirtti. Devletimizin sağladığı imkânlar çerçevesinde çiftçimizin yaşadığı ve yaşayacağı her türlü sorunu çözme konusunda görevlerinin başında olduklarını ve hali hazırda ön çalışması yapılan faaliyetlerimizin de yakın zaman da icraata geçmesi ile çiftçi ve TMO arasındaki yaşanan bu sorunların en aza ineceğini ve çiftçilerimizin memnuniyetinin artacağını belirtti. Konuşmasının sonunda bu sıcak ve samimi karşılama için Yönetim Kurulu Başkanı A.Bahadır SEZGİN ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Son olarak Yönetim Kurulu Başkanı SEZGİN; ziyaretin çok faydalı geçtiğini, yapılan istişarelerin olumlu sonuç vereceğini ve çiftçilerimize mısır alımlarında kolaylık sağlanacağını umuyoruz. Ayrıca Sayın Müdürümüze ziyareti dolayısı ile tekrar teşekkür ederim dedi.