Osmaniye Ziraat Odası

ZOBİS
Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > ODAMIZDA ENDÜSTRİYEL TARIM ENDÜSTRİYEL BESİN VE SAĞLIK KONULU TOPLANTI YAPILDI

ODAMIZDA ENDÜSTRİYEL TARIM ENDÜSTRİYEL BESİN VE SAĞLIK KONULU TOPLANTI YAPILDI

Ç.Ü.T.F. Dahiliye Endokrinoloji öğretim üyesi PROF. DR. MURAT SERT, ENDÜSTRİYEL TARIM, ENDÜSTRİYEL BESİN ve SAĞLIK” konulu toplantı ile odamızda, Osmani̇ye hekimlerini ve çiftçilerini ile bir araya getirdi. Osmaniye Ziraat Odamız ve Osmaniye Tabipler odası  işbirliği ile gerçekleştirilen toplantıda endüstriyel tarım ürünlerinin sofralara geldiğinde insan sağlığı üzerine etkileri konusunda çiftçilerimize bilgi verildi. Toplantıya Ziraat Odası Bşk Vekilimiz Hüsamettin Keskiner ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Osmaniye Tabipler Odası Başkanı Dr. Asu Kaya ve oda yönetim kurulu üyeleride  katıldı.Ayrıca  Osmaniye Tabipler Odası Başkanı Asu Kaya yaptığı konuşmada Anadolu topraklarına, Çukurova’ya alın teri döken üreticilerimizle birlikte olmaya, en sağlıklı ürünü yetiştirmeleri konusunda aydınlatıcı olmaya devam edeceğiz. Üreticilerimizin ilgisine ve nezaketine teşekkür ederiz dedi. Başkan Vekilimiz Hüsamettin Keskiner de yaptığı konuşmada Prof.Dr.Murat SERT e teşekkür ederek, toplantının farkındalık oluşturduğunu ve sahada da birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.