Osmaniye Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > ON BİNLERCE ÇİFTÇİ TANDOĞAN MEYDANINI DOLDURDU

ON BİNLERCE ÇİFTÇİ TANDOĞAN MEYDANINI DOLDURDU

 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü etkinliği için Türkiye’nin her noktasından, 81 ilinden gelen onbinlerce çiftçi, Ankara’da Anadolu (Tandoğan) Meydanı’nda buluştu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tek amaçlarının üretmek, ürettiğini değerinde satabilmek olduğunu bildirerek, “hiçbir şeyi eksik bırakmadığımız için mi, bu ülkede çiftçimizin kıymeti bilinmiyor. Kıymetimiz sofralarda bir şey eksik olunca mı anlaşılacak?” dedi.

Sabahın erken saatlerinde meydanı dolduran çiftçiler, renkli görüntüler oluşturdular. Ellerinde çok sayıda pankart, döviz taşıyan çiftçiler, sorunlarını sloganlarla anlattılar. Meydandaki birlik, beraberlik coşku görülmeye değerdi.

Bizleri birlik ve beraberlik içerisinde ;bir araya getiren tüm sorunlarımızla tek tek ilgilenen ;   Başta Genel Başkanımız Sayın Ş.Şemsi BAYRAKTAR olmak üzere,Yönetim Kurulu Üyelerimize ,81 ilden gelen 766 Ziraat Odamızın dan katılan çiftçi kardeşlerimize ; etkinlikte emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür eder; Çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Gününü kutlarım.

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi A.Bahadır SEZGİN