Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > AKDENİZ BÖLGESİ ZİRAAT ODALARI ADANA'DA PAMUK İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

AKDENİZ BÖLGESİ ZİRAAT ODALARI ADANA'DA PAMUK İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Akdeniz Ziraat Odaları Başkanları, TZOB Yön. Kur.Başkan Vekili Ahmet Bahadır SEZGİN 'in katılımıyla,  Adana'da toplanarak,Pamuk üreticilerinin yaşadığı sıkıntılar ile ilgili olarak basın açıklaması gerçekleştirdi. Yüreğir ilçesinde pamuk tarlasında yapılan basın açıklamasında konuşan TZOB Yön. Kur. Başkan Vekili Ahmet Bahadır SEZGİN,Konuşmasında "TZOB Genel Başkanımız Sayın Şemsi BAYRAKTAR bey'in selam ve hayırlı hasatlar dileğini iletiyorum, dedi. Daha sonra konuşmasında ise, Pamuk, Çukurova ve Ülkemiz için stratejik bir üründür. Karadeniz'de fındık ne ise Çukurova'da pamuk odur. Hiçbir ürünün maliyetinde % 100 fiyat artışı varken hasat dönemi % 25 fiyatı olamaz diyerek, yetkililerden daha zaman varken bir an önce müdahale etmesini bekliyoruz dedi.