Osmaniye Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > Gaziantep'teki Terör Saldırısını Lanetliyoruz

Gaziantep'teki Terör Saldırısını Lanetliyoruz

Ziyarette SEZGİN’E Kadirli Ziraat Odası Başkanı Hanifi İSPİR, Gaziantep merkez ve ilçe ziraat odası başkanları eşlik etti.

Gaziantep’te yaşanan terör saldırısından dolayı Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Akdeniz Bölge Temsilcisi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı A.Bahadır SEZGİN Gaziantep Şahinbey Ziraat Odasına taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ülkemizde son dönemlerde yaşanan terör olaylarından büyük üzüntü duyduklarını ifade eden SEZGİN yaşanan bu kötü olayların üstesinden millet olarak geleceğiz dedi. Yaralılara şifa; hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diledi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız sayın ŞEMSİ BAYRAKTAR beyinde mesajını ileten SEZGİN ‘Gaziantep’teki terör saldırısını şiddetle lanetlediklerini; alçakça düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve bütün milletimize başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar dilerim; dileklerini iletti.

Ziyarette SEZGİN’E Kadirli Ziraat Odası Başkanı Hanifi İSPİR, Gaziantep merkez ve ilçe ziraat odası başkanları eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahinbey Ziraat Odası Başkanı Ali ÇOLAK ‘ta A.Bahadır SEZGİN’E ve oda başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür dileklerini belirterek; bir kez daha bu insanlık dışı saldırı da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; geride kalan yakınlara, sevenlerine ve milletimize sabır diliyorum ‘’ dedi.

Bizde Osmaniye Ziraat Odası olarak hayatını kaybedenlere Allah ‘tan rahmet yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.