Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > Odamızdan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK'e Ziyaret

Odamızdan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK'e Ziyaret

İlimizin tarımsal sorunlarının konuşulduğu ziyarette; bölgesel sorunlar ve tarımın ülke genelindeki sorunlarına da yer verildi.

Tzob Yönetim Kurulu Üyesi Osmaniye Ziraat Odası Başkanı A.Bahadır Sezgin Bakan Çelik’e ziyarette bulundu. Ziyarette Sezgin’e ;

Osmaniye MHP Milletvekili Ruhi ERSOY,Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait ÇENET,Kadirli Ziraat Odası Başkanı Hanifi İspir, Osmaniye Ticaret Borsası Meclis Başkanı Seyfettin Şehitoğlu,Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Bağrıaçık’ ta eşlik etti.

Osmaniye’nin simgesi olan yerfıstığına destek verilmesi için Sayın Bakanımıza bir rapor sunuldu. Raporu değerlendireceğini ve bu konuda çalışma yapacaklarını söyleyen Sayın Bakanımıza Osmaniye’de tarıma daha fazla destek verilmesi gerektiği de dile getirilerek; çiftçilerimizin istek ve dilekleri de söylendi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Sayın Bakanımıza İlimizin simgesi olan Karatepe kilimi hediye edildi.