Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > Osmaniye Merkez Ziraat Bankası Yeni Müdüründen Odamıza Ziyaret

Osmaniye Merkez Ziraat Bankası Yeni Müdüründen Odamıza Ziyaret

İlimize yeni atanan Ziraat Bankası Müdürü Hakan Gören bey ve tarımsal kredililerle ilgilenen İlyas bey odamıza ziyarette bulundular..Müdür beyi   Yönetim Kurulu Başkanımız A.Bahadır Sezgin,Meclis Başkanı Şakir Aslan ,Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüsamettin Keskiner ve Yönetim Kurulu Üyemiz Murtaza Özer bey karşıladı. Tarımın konu olduğu ziyarette ; Başkanımız bölgemizdeki tarım hakkında bilgi verdi.Tarımsal kredilere daha fazla önem verilmesi gerektiğini; üreticilerimiz için şartların kolaylaştırılması gerektiğini söyledi.Bu konularla ilgili ortak çalışmalar yapılması gerektiğini ve bunu bankayla koordineli bi şekilde yapmak için çiftçilerimiz adına her zaman hazırız dedi.Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Bahadır bey müdür beye teşekkür ederek biz her zaman çiftçimizin yanındayız.Sizinde bu konuda desteklerinizi bekliyoruz dedi.