Osmaniye Ziraat Odası > Haberler > OTSO'dan Tarımı Destekleme Çalışmalarına Plaket

OTSO'dan Tarımı Destekleme Çalışmalarına Plaket

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tarımı destekleme ve hibe programı çerçevesinde başarılı çalışmalarda bulunan Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarına ve Osmaniye Ziraat Odası’na plaket verildi.

OTSO  toplantı salonunda gerçekleştirilen programda konuşan OTSO Başkanı Murat TEKE ” Bilindiği üzere Osmaniyemiz tarım ağırlıklı sektörlerin yer aldığı , verimli tarım topraklarına sahip, tarım kültüründen gelen bir ildir.Her ne kadar sanayi alanında ilerleme kaydetsek te Osmaniye için tarım sektörü vazgeçilmez bir unsurdur.Tarım İl Müdürlüğümüzden alınan verilere göre; tarımı destekleme ve hibe programı çerçevesinde bugüne kadar toplamda 62 adet firma desteklerden faydalanmış ve ilimize bu kapsamda 27 Milyon 987 Bin TL tutarında destek sağlanmıştır.Bunlar Osmaniyemiz için güzel rakamlardır ve bu rakamların daha da giderek artacağına inanıyoruz.Bu sebeple Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası olarak tarım alanındaki desteklerin Osmaniyemize kazandırılması ve ilimize katma değer sağlanması noktasında tarım sektöründe başarılı çalışmalar sergileyen Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Osmaniye Ziraat Odası Başkanlığına Teşekkürü bir borç biliriz” dedi..

Konuşmaların ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim SAĞLAM, Ziraat Odası Başkan Yrd. Hüsamettin KESKİNER, Gıda tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mustafa ÖREL, Osmaniye tarım Şube Müdür Vekili Mustafa TOLUKAN, Ziraat Yüksek Mühendisi Murat KARALAR, Elektrik Elektronik Mühendisi Ali Rıza ÇİFTÇİ ve Ziraat Mühendisi Hatice ŞAHİN’e plaketleri takdim edildi.